Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Toppertje!
Bianca is een super lieve, meedenkende gastouder. Ze verzint constant nieuwe activiteiten voor de kinderen, voor zowel de kleintjes als de peuters. Je word goed op de hoogte gehouden van de dagelijkse activiteiten en als je vragen hebt worden die altijd met zorg uitgelegd. Wij zijn erg tevreden met haar en zijn heel erg blij dat we haar gekozen hebben. Bianca je doet het TOP!

Esmée Poulussen-Seignette

Gastouder Bianca
Bianca is een super lieve en bekwame gastouder. Ze sluit goed aan op wat wij belangrijk vinden voor de ontwikkeling van ons zoontje. Kijkt goed naar wat de kindjes leuk vinden/nodig hebben qua ontwikkeling. Bianca straalt rust en plezier uit. Altijd tijd voor een praatje tijdens het brengen en ophalen van mijn zoontje. Een aanrader voor iedereen!

Maartje Kersten

Voor ons de liefste Gastouder
Bianca werkt met heel veel plezier. Dit straalt ze ook uit. Het is een Gastouder in hart en nieren. Ik breng ons zoontje met een gerust hart naar haar toe. Ze is erg betrokken met alles. Bianca heeft vele plus punten. Echt een aanrader voor iedereen. Je bent een kanjer lieve Bianca

Majolica Visscher

Bianca is een lieverd!
Ons zoontje gaat sinds 2 maandjes naar Bianca. Ze is super vriendelijk, ontzettend lief voor de kindjes en verzint altijd de leukste activiteiten voor ze. Zelfs voor de allerkleinsten. Ik haal mijn zoontje altijd met een big smile weer op wat het wegbrengen en de zorg toevertrouwen aan een ander een stuk minder moeilijk maakt. Bedankt Bianca

Claire Luiten

Top
Bianca is een super lieve en betrouwbare gastouder! Wij brengen onze dochter sinds dat ze 5 maanden oud is naar Bianca en zijn super tevreden. Ik vond het erg lastig om mijn dochter naar de gastouder te brengen, maar dankzij Bianca voelde dit al snel vertrouwd en wij merken aan onze dochter dat ze vrolijk is als ze bij Bianca is geweest. Kortom, Bianca bedankt!

Charissa Abrahams

Gastouderopvang Nana
Bianca is al jaren de meest lieve, warme en betrokken gastouder voor onze dochtertjes. Op de opvang heerst een gezellige en vertrouwelijke sfeer, de kindjes voelen er zich thuis en zijn dol op Bianca. Daarnaast gaat er geen dag voor bij of er worden leuke en educatieve activiteiten gedaan, zowel binnen als buiten. Wij geven nana care een dikke 10!

Katja Belle

Top gastouder!
Bianca is een hele fijne gastouder. Onze zoon is vanaf baby totdat hij naar school ging altijd met plezier naar Bianca gegaan. Nu hij naar school gaat mist hij Bianca nog steeds. Bianca is creatief en doet altijd leuke activiteiten met de kinderen. Ook is ze heel flexibel! Kortom top gastouder!

Mandy Jakobs

Fijne gastouder
Bianca is een gezellig en betrokken gastouder. Onze beide dochters Evy en Jinte zijn beide tot dat ze naar school gingen 2 dagen in de week bij Bianca geweest. Ze hebben een heerlijke tijd gehad. Bianca is heel creatief en bedenkt leuke activiteiten om met de kids te doen. Ze is heel flexibel, in overleg is veel mogelijk. Kortom een top gastouder! Bianca bedankt!

Susanne Immink